نظری: شوراها برآمده از اراده مردم و زمینه‌ساز حضور آنها در اداره امور هستند اینفوگرافی | شورای شهر مشهد به نمایندگی از مردم چه کرده است؟ ویدئو | ضمیری: شورای ششم پس از ۱۶ سال طرح تفصیلی مشهد را به سرانجام رساند ویدئو | دائمی: توجه ویژه به سلامت مردم، هدف شورای ششم در زمان آغاز فعالیت ما بود ویدئو | حسامی: چشم انداز ۲۵ ساله تامین آب مورد نیاز فضای سبز مشهد از پساب‌ها محقق خواهد شد ویدئو | حاجی بگلو: توسعه همه جانبه شهر با تاکید بر مناطق کم برخوردار را به انجام می‌رسانیم ویدئو | سلیمی: توسعه خانواده محور و حمایت از زنان سرپرست خانوار از سیاست های کلی شورا ششم است ویدئو | فرهمندی: در دوره ششم شورا شهر مشهد تلاش کردیم از نگاه های سطحی فاصله بگیریم بیشترین فوتی‌ تصادفات موتورسیکلت در مشهد مربوط به عابر و سرنشین است | کاهش ۵۰ درصدی سوانح رانندگی امکان پذیر است ویدئو | موحدیان: تامین منابع و اتمام پروژه‌های نیمه تمام از راهبرد‌های شورای ششم بود ظهوریان: پویش مشهد مهربان بیانگر ماموریت کلان اجتماعی شهرداری است تدوین سند طرح جامع مدیریت پسماند مشهد با همکاری دانشگاه فردوسی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در نشست خبری: شورای ششم برای توسعه متوازن شهر هدف‌گذاری کرده است | نیمی از بودجه عمرانی شهرداری مشهد در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر است خط‌۳ متروی مشهد یکی از ایمن‌ترین ابرپروژه‌های کشور است مصدومیت ۵۰ نفر بر اثر سوانح رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث پارک و فضای ورزشی مخصوص بانوان در دستور کار شهرداری منطقه ۱۲ مشهد اولویت‌ مدیریت شهری مشهد استفاده از گیاهان خشک‌منظر برای فضاآرایی شهری است
سرخط خبرها

ایجاد ۸ کارگروه تخصصی زن و خانواده در مجمع بسیجیان استان خراسان رضوی 

  • کد خبر: ۱۳۶۳۹۴
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹
ایجاد ۸ کارگروه تخصصی زن و خانواده در مجمع بسیجیان استان خراسان رضوی 
مجمع بسیجیان گروه زن و خانواده به صورت مساله محور ۸ کارگروه تخصصی را با حضور نخبگان فرهنگی و اجتماعی به منظور آسیب شناسی حوزه زن و خانوده و ارائه راه حل به سازمان‌های متولی تشکیل داده است. 

به گزارش شهرآرانیوز، احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح میزهای تخصصی گروه زن و خانواده مجمع بسیجیان در مشهد گفت: باید در حوزه زن و خانواده گفتمان ساز باشیم، آمار طلاق در خراسان بیداد می‌کند.
 نماینده مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: این میز‌های تخصصی می‌توان منشا اثر باشد انباشت تجربه دانش و علم است مه باعت هم افزایی داخل کارگروه داشته باشیم که بسیار ضرورت دارد. در این شرایط که مقوله اصلی فرهنگی و اجتماعی است شعار معیشتی و اقتصادی داده نمی‌شود فقط در حوزه زن و خانواده و زیست اجتماعی است.
وی گفت: در حوزه زن و خانواده هم باید گفتمان ساز باشیم و باید نیرو‌های صاحب فکر و اندیشه تولید کنیم باید در حوزه برنامه ریزی و مطالبه گری ورود پیدا کنیم. 


خانواده مهمترین رکن جامعه است

فاطمه رحمانی، نماینده مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح میزهای تخصصی گروه زن و خانواده مجمع بسیجیان در مشهد گفت: خانواده مهمترین رکن جامعه است بر اساس اصل ۱۰ قانون اساسی آنگونه که باید به خانواده پرداخته نشده است و ریشه بسیاری از مشکلات جامعه، به خانواده بر می‌گردد. 

او ادامه داد: به منظور تقویت و استحکام خانواده، الگوی زن سوم مسلمان به طوری‌که کنشگر و عامل و موثر باشد مدل و الگویی ارائه و تعریف نشده است و نظریات به گفتمان تبدیل نشده است. 

رحمانی با بیان اینکه دغدغه‌مندان بسیاری در کشور داریم که در حوزه زن و خانوده فعالیت می‌کنند، اظهارداشت: ظرفیت‌های موجود در حوزه زن و خانواده راهبری متمرکز نمی‌شود و همسو کار نمی‌کنند، همه‌ی ارگان‌ها هزینه می‌کنند، اما آن خروجی که باید نداریم.
 
به گفته وی، هدف از میز‌های تخصصی زن و خانواده هم افزایی و همسویی با دیگر سازمان‌هاست و در دو بعد فکری و اجرایی اقدام خواهد شد. 

تخصص و تجربه، لازمه هر کارگروه تخصصی 

رویا حیدرزاده، نایب رئیس مجمع زن و خانواده بسیج استان خراسان رضوی در این جلسه گفت: در سطح استان مسائل متعددی در حوزه زن و خانواده داریم که به دلیل فراگیری مسائل زنان و کارگروه‌های فراوان به نتیجه واحد نمی‌رسد، لذا مقرر شد ۷ میز تخصصی که مشکلات مربوط به زن و خانواده را بررسی کند با حضور جمعی از نخبگان نظرات تخصصی را ارائه می‌دهند و فهم مشترک ارائه دهیم و همه‌ی گروه‌های فعال حوزه زن و خانواده همسو با دیگر ارگان‌ها و سازمان عمل خواهد کرد. 

وی افزود: در حوزه اندیشه ورزی با حضور نخبگان نظریات تخصصی ارائه می‌شود، براساس مسائل حوزه زنان و خانواده میز‌های تخصصی تعریف کردیم که آورده آن مبنای برنامه ریزی حوزه زنان قرار می‌گیرد.
حیدرزاده بیان کرد: چشم انداز کوتاه مدت و بلند مدت برای استان تعریف کنیم. در تعامل و هم افزایی بین دستگاه‌ها و مسئولان، آنچه مربوط به گروه زن و خانواده است به دستگاه‌ها منتقل شود و مبنای دستگاه‌ها قرار بگیرد. 

او بیان کرد: ارتباط گروه زن و خانواه با کارگروه‌های شهرستانی هم انجام می‌شود، به ۸ مساله در حوزه زن و خانواده رسیدیم که به صورت تخصصی آسیب شناسی می‌شوند و به ارائه راهکار می‌پردازند که خروجی آن مستقیما به دستگاه‌های اجرایی می‌رسد. 
به گفته وی، این ۸ کارگره تخصصی عبارتند از، میز پیشگیری از طلاق، میز تخصصی افزایش نرخ ازدواج، میز تخصصی جمعیت، کسب و کار پایدار در حوزه زنان، احیای هویت زن مسلمان ایرانی (بحران هویت در زنان)، زیست عفیفانه (سبک زندگی اسلامی در حوزه جامعه شناسی و تربیتی)، رسانه و مجامع بین المللی وحوزه مشکلات حقوقی زنان می‌باشد. 

وی ادامه داد: در این کارگروه‌های تخصصی نیاز به تخصص و تجربه لازم داریم تا راهکار‌های عملیاتی و اجرایی بدهد تا مبنای کار دستگاه‌ها قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->